0

103 Нравится
Набор столовых приборов из 30 предметов Celeste
категорияуниверсальная
группасервировочные приборы
типнаборы столовых приборов
подгруппаСервировочные
линияCeleste
цветнержавеющая сталь
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.2.14
в упаковке1
в ящике4
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД8215201000
NOIS 830300

в наличии 8 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 1

ПОСУДА ОПТОМ
NOIS 830300 наборы столовых приборов Celeste Набор столовых приборов из 30 предметов Celeste Набір столового приладдя Celeste з 30 предметів 30-pc flatware set Celeste сервировочные приборы 2.14 нержавеющая сталь нержавеющая сталь универсальная Сервировочные 8019281503003 Столові прилади Celeste 30 шт Бренди NOIS виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі 18/10 (AISI 304) , яка не окислюється і легко миється. Тонка форма столового приладу дозволяє підійти до будь-якого посуду. Леза ножів виготовлені зі сталі 13/0 і мають маркування «rostfrei». Вони загартовані за спеціальною технологією і мають тонке лезо, яке довго зберігає свої ріжучі властивості. Столові прибори мають гладкі краї та якісну поліровану поверхню. Ретельно відшліфована поверхня забезпечує чудові антикорозійні властивості, а також чистоту та гігієнічність. Столові прибори ідеально збалансовані та добре лягають у руку. Кожен набір упакований в подарункову коробку. Що включено? 6 обідніх ножів, 6 столових ложок, 6 обідніх виделок, 6 десертних виделок, 6 кавових/чайних ложок. Зручна, дуже міцна ручка Високоякісна нержавіюча сталь 18/10, безпечна для харчових продуктів і стійка до корозії Сертифікат TS EN 1186-3 Вічний посуд Тонкий і гладкий дизайн Легко чиститься, можна мити в посудомийній машині, але рекомендується ручне миття Пам'ятайте! Перші кілька тижнів використання нові столові прибори слід мити вручну - рекомендується мити їх м'якою губкою в теплій воді з миючим засобом для посуду. Відразу після миття столові прибори необхідно витерти насухо. Якщо під час витирання на рушнику залишаються сліди технічного мастила, процедуру слід повторити 2-3 рази. Ставлячи столові прибори в раковину, слідкуйте за тим, щоб леза столових ножів не пошкодили поліровану поверхню інших столових приладів. Пізніше столові прибори можна мити в посудомийній машині. При митті в посудомийній машині ножі слід мити окремо від решти столових приладів (в окремих відділеннях), тому що висока температура і висока концентрація миючого засобу можуть призвести до появи плям і відкладень на поверхні. Їх можна легко видалити будь-яким типом чистячого порошку, засобу для чищення посуду чи металу.

Столові прилади Celeste 30 шт Бренди NOIS виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі 18/10 (AISI 304) , яка не окислюється і легко миється. Тонка форма столового приладу дозволяє підійти до будь-якого посуду. Леза ножів виготовлені зі сталі 13/0 і мають маркування «rostfrei». Вони загартовані за спеціальною технологією і мають тонке лезо, яке довго зберігає свої ріжучі властивості. Столові прибори мають гладкі краї та якісну поліровану поверхню. Ретельно відшліфована поверхня забезпечує чудові антикорозійні властивості, а також чистоту та гігієнічність. Столові прибори ідеально збалансовані та добре лягають у руку. Кожен набір упакований в подарункову коробку.

Що включено?

  • 6 обідніх ножів,
  • 6 столових ложок,
  • 6 обідніх виделок,
  • 6 десертних виделок,
  • 6 кавових/чайних ложок.

значокЗручна, дуже міцна ручка
значокВисокоякісна нержавіюча сталь 18/10, безпечна для харчових продуктів і стійка до корозії
значокСертифікат TS EN 1186-3
значокВічний посуд
значокТонкий і гладкий дизайн
значокЛегко чиститься, можна мити в посудомийній машині, але рекомендується ручне миття

Пам'ятайте!

Перші кілька тижнів використання нові столові прибори слід мити вручну - рекомендується мити їх м'якою губкою в теплій воді з миючим засобом для посуду. Відразу після миття столові прибори необхідно витерти насухо. Якщо під час витирання на рушнику залишаються сліди технічного мастила, процедуру слід повторити 2-3 рази. Ставлячи столові прибори в раковину, слідкуйте за тим, щоб леза столових ножів не пошкодили поліровану поверхню інших столових приладів. Пізніше столові прибори можна мити в посудомийній машині. При митті в посудомийній машині ножі слід мити окремо від решти столових приладів (в окремих відділеннях), тому що висока температура і висока концентрація миючого засобу можуть призвести до появи плям і відкладень на поверхні. Їх можна легко видалити будь-яким типом чистячого порошку, засобу для чищення посуду чи металу.

Столові прибори Celeste на столі



<=>