0

103 Нравится
Отвертка с двухсторонними сменными насадками 6 в 1 (SL6.35*65мм, PH1*5мм, SL8.0*75мм, PH2*6мм, внутренний шестигранник 6мм, 8мм INTERTOOL VT-3341
категорияУниверсальная
группаИнструмент слесарный
типОтвертки и отверточные насадки
подгруппаОтвертки с наборами отверточных насадок
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,176
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL VT-3341

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка викруток з насадками

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Викрутка з двосторонніми бітами INTERTOOL VT-3341 призначена для монтажу та демонтажу різьбових з'єднань з типом шліца: SL5/PH1, SL6/PH2. Також за допомогою перехідника ви зможете працювати з кріпленнями із зовнішнім шестигранником H6 та H8.

Набір виготовлений за новітніми технологіями та відповідає високим вимогам майстрів. Стане відмінним помічником у домашньому арсеналі інструменту, а також у власній майстерні, на виробництві.

Зносостійкість та надійність

Висока якість сталі

Стрижень викрутки та насадки виготовлені з Cr-V сталі, яка відома усім майстрам своєю надійністю та витривалістю. У складі цієї сталі присутні хром та ванадій, які надають виробу високу стійкість до зносу. Також сталь вирізняється довговічністю та не схильна до крихкого руйнування. Усі інструменти вкриті антикорозійним шаром.

Шестигранна форма

Надійне кріплення насадок

Стрижень викрутки та всі насадки мають один тип кріплення – пружна кулька. Завдяки цьому конструкція викрутки позбавлена люфтів, а біти міцно тримаються на посадкових місцях.

Зручна робота

Зручна ручка

Форма ручки забезпечує ефективність від докладеного зусилля. Двокомпонентне руків’я гарантує відмінне зчеплення навіть з вологими або слизькими руками завдяки гумовим вставкам.

 

Викрутки №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>